nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Legfrissebb judos sikerek oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Legfrissebb judos sikerek

2007 12.02. Szombathely, Közép Európai Diákok Bajnoksága.
A Lábatlani Egyetértés judokáinak eredményei.

Első helyezettek: Nagy Márk, Krajcsovszky Bence, Bencsik Zoltán, Szabó Nikolett, Ambrus Judit, Király Richárd, Molnár Ákos.

Második helyezettek: Ambrus László, Krajcsovszky Máté, Király Ramón.

Harmadik helyezett: Selmeczi Regő.


A csapat másik része Pozsonyban, a 27. alkalommal megrendezett nemzetközi Diák Olimpiai Csapatversenyen, zirci és tokodaltárói judokákkal kiegészítve vegyescsapatot alkotva vett részt. Olasz, cseh, magyar, és szlovák csapatok ellen kellett helyt állni. Ami nagyon jól sikerült. Nyolc fős csapatok indultak, több korosztályból összeállítva. Csapatunk kétszer 8:0, kétszer 7:1 nyert. Így magabiztosan lett első helyezett.

Felkészítő edzők: id. Fizel József, ifj. Fizel József, Vincze Ferenc, Vincze Lajos, ifj. Sziklai Béla


[ 2007.12.05. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-