nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egészségügyi hírek / Lemondások a kórház élén oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
december 2020
előre
Lemondások a kórház élén
Benyújtotta felmondását az esztergomi Vaszary Kolos Kórház főigazgatója Dr. Sólyom Olimpia, miután a kórház jelentős adósságállományt halomozott fel.

Benyújtotta lemondását az esztergomi Vaszary Kolos Kórház főigazgatója Dr. Sólyom Olimpia  és orvos-igazgatója, Dr. Pák Gábor  a két vezető január elsejével válik meg posztjától.

A Vaszary Kolos Kórház 2000 után kilábalt a csőd- és megszüntetés-közeli helyzetből. Tudatosan és fegyelmezetten hajtotta végre konszolidációs programját. Sajnos, a volumenkorlátozások bevezetése óta a javuló tendencia megfordult, ismét adósság halmozódott fel, és ez végső bizalomvesztést okozott az esztegomi önkormányzat részéről.


[ 2008.10.27. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek