nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Levelezős hittanverseny oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Levelezős hittanverseny
2012. június 01-én került megrendezésre a Tatai Református Egyházmegye által szervezett levelezős hittanverseny döntője Kocson.

A TATAI REFORMÁTUS EGYHÁZMEGYEI LEVELEZŐS HITTANVERSENYE

2012. június 01-én került megrendezésre a Tatai Református Egyházmegye által szervezett levelezős hittanverseny döntője Kocson. A versenyben két korcsoportot indítottak: az alsósok és a felsősök csoportját. Januárban 71-gyerek jelentkezett (35 alsós és 36 felsős) a 3 fordulós versenyre. Az első forduló megfejtéseinek beküldése után már nem mindenki jutott tovább. A második forduló megfejtéseit március 30-ig kellet beküldeni. A versenyzők közül itt már csak a legjobb 23 alsós és a legjobb 21 felsős jutott tovább. A harmadik forduló után korcsoportonként már csak a 10-10 legtöbb pontot elért hittanos jutott a döntőbe.
A Kocson megtartott döntő Istentisztelettel kezdődött, majd a tesztek megírása következett.
A végeredmény pedig az alábbiak szerint alakult:
Felsősök: 1. helyezett: Harangozó Flóra (Kocs) 55 ponttal 2. helyezett: Eckl Gergő (Lábatlan-Nyergesújfalui gyülekezet) 54 ponttal 3. helyezett: Deák Anna (Ete) 52 ponttal.
Gergőnek szívből gratulálunk a szép eredményhez!


[ 2012.06.05. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-