nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / LogiKaLand oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
LogiKaLand
A 10-15 állomásból és különféle játékokból álló programsorozat, elsősorban 3-12 éves gyermekek és családjaik körében népszerű.

Játékos kalandok november végén

Az Esztergomi Otthon Segítünk Alapítvány november végén ismét megtartja izgalmas, kisgyermekes családoknak szóló programját, a LogiKaLandot. A program ingyenes, célja a logikai készségek játékos fejlesztése.

A 10-15 állomásból és különféle játékokból álló programsorozat, elsősorban 3-12 éves gyermekek és családjaik körében népszerű. A játékok mindegyike kreatív gondolkodást és szellemi munkát igényel, a megoldásokhoz szükség van a játékosok logikai és matematikai képességeire, találékonyságukra. Az egyes feladatok csapatban is megoldhatók, játékosan juthatnak a résztvevők a közösség élményéhez. Minden állomáson egy-egy önkéntesük segíti a feladatok megoldását, a játékok visszarendezését a következő csapat számára.

A játékosok egy pecsételő füzettel haladnak az állomásokon, a kalandozás végén kis jutalmat kapnak a résztvevők.


Ízelítő a játékokból: Labirintusok- Manóka ugrál - Menü Manóka buliján - Melyik házban laknak az állatok? – Mézeskalácsház – Fogaskerekek – Játékbarlang - Távirányítós autók - Elektromos készletek – Lézerépítő - Mágnesek világa - Furfangos barkács - Építés mérlegre - Melyik a nehezebb? – Kapla - Logivár - Tervezz és mérj - Manóka fürdőszobája - Csomagoljuk a Rubik kockát! – Szabaduló szoba – Sudoku - Logikai feladványok - Trükkös kérdések - Golyópálya.

A PROGRAM IDŐPONTJA: 2019. november 23. 14:00-17:00
HELYSZÍNE: Árpád-házi Szent Erzsébet Iskola


[ 2019.11.14. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek
-