nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Lomtalanítás 2011 Ősz oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Lomtalanítás 2011 Ősz
2011. október 19-21-én kerül a sor az őszi lomtalanításra, melynek keretében szeretnénk városunkat és környékét a felesleges hulladékoktól mentesíteni.
L O M T A L A N Í T Á S
Tisztelt Lakosok!
2011. október 19-20-21-én kerül a sor az őszi lomtalanításra, melynek keretében szeretnénk városunkat és környékét a felesleges hulladékoktól mentesíteni.


A lomtalanítás utcabeosztása (.doc)


Lomtalanításkor kihelyezhető az INGATLANOKNÁL KELETKEZŐ HULLADÉK, LOM (NAGYOBB BERENDEZÉSI TÁRGY)
Nem tartozik a lomtalanítás anyagai közé a veszélyes hulladék, építési törmelék, szénpor, falevél, gally, állati tetem, trágya, gumiabroncs, valamint az olyan súlyú, méretű tárgy melynek felemeléséhez darus gépkocsi igénybevétele szükséges.

KÉRJÜK A LAKOSSÁGOT, HOGY AZ ELSZÁLLÍTANDÓ LOMOT CSAK A MEGHIRDETETT IDŐPONTBAN HELYEZZÉK KI!!!!

V E S Z É L Y E S H U L L A D É K G Y Ű J T É S
A lomtalanítással egyidejűleg október 20-án (csütörtök) ismét sor kerül a háztartásokban keletkező veszélyes hulladékok begyűjtésére. A POLGÁRMESTERI HIVATAL előtt lehet leadni az OLAJOS, FESTÉKES ÉS EGYÉB VEGYSZERES GÖNGYÖLEGEKET, AKKUMULÁTOROKAT, ELEMEKET, ELEKTRONIKAI HULLADÉKOKAT ÉS GUMIABRONCSOKAT. A begyűjtött anyagokra a Polgárőrség felügyel.

Kérünk mindenkit a köztisztasági előírások betartására.

Polgármesteri Hivatal


[ 2011.09.20. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-