nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Lomtalanítás 2015 tavasza oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Lomtalanítás 2015 tavasza
2015. április 20-án kerül sor a tavaszi lomtalanításra, melynek keretében szeretnénk városunkat és környékét a felesleges hulladékoktól mentesíteni.

LOMTALANÍTÁS

2015. április 20-án hétfőn kerül sor a tavaszi lomtalanításra, melynek keretében szeretnénk városunkat és környékét a felesleges hulladékoktól mentesíteni.
Kérünk mindenkit, hogy reggel 8 órára helyezze ki ingatlana elé az összegyűjtött, elszállítandó hulladékot, mert az elszállítás csak ezen az egy napon történik!
Lomtalanításkor kihelyezhető a háztartásban keletkezett lom, feleslegessé vált használati tárgyak, eszközök, bútorok.
A nagydarabos lom (pl. bútor) kivételével a kisebb méretű anyagok a hatékonyabb elszállítás és szétszóródás megakadályozása érdekében kizárólag bezsákolva, kötegelve kerülnek elszállításra.
NEM TARTOZIK a lomtalanítás anyagai közé:
- a gally, salak, trágya, szalma, egyéb növényi és állati hulladék, építési, bontási hulladék, autóbontási hulladék, egyéb mezőgazdasági, ipari hulladék,
- heti szemétszállítás körébe tartozó háztartási, valamint gazdálkodó
vállalkozói tevékenységből származó hulladék.
Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy az elektromos, elektronikai hulladék, a gumiabroncsok, és a veszélyes hulladék gyűjtésére az őszi lomtalanításkor kerül sor.
Kérünk mindenkit a köztisztasági előírások betartására!
Polgármesteri Hivatal

[ 2015.04.14. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-