nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Lomtalanítás Lábatlanon oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Lomtalanítás Lábatlanon
2010. április 13-16-án kerül a sor a tavaszi lomtalanításra, keretében szeretnénk városunkat és környékét a felesleges hulladékoktól mentesíteni.

Jelenleg

felhasználó olvassa ezt a cikket.

L O M T A L A N Í T Á S

Tisztelt Lakosok!
2010. április 13-14-15-16-án kerül a sor a tavaszi lomtalanításra, melynek keretében szeretnénk városunkat és környékét a felesleges hulladékoktól mentesíteni.
 A lomtalanítás utcabeosztása megtekinthető ITT.

V E S Z É L Y E S H U L L A D É K G Y Ű J T É S
A lomtalanítással egyidejűleg április 14-én (szerdán) 08:00 és 16:00 óra között ismét sor kerül a háztartásokban keletkező veszélyes hulladékok begyűjtésére. A POLGÁRMESTERI HIVATAL előtt lehet leadni az OLAJOS, FESTÉKES ÉS EGYÉB VEGYSZERES GÖNGYÖLEGEKET, AKKUMULÁTOROKAT, ELEMEKET, ELEKTRONIKAI HULLADÉKOKOKAT ÉS GUMIABRONCSOKAT. A begyűjtött anyagokra a Polgárőrség felügyel.


[ 2010.04.07. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-