nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Lomtalanítás Süttőn oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Lomtalanítás Süttőn
Süttő községben a lakosság részére térítésmentes lomtalanításra kerül sor 2010. május 4-én (hétfő) és május 5-én (kedd)

LOMTALANÍTÁS

Értesítjük Lakótársainkat, hogy Süttő községben a lakosság részére térítésmentes lomtalanításra kerül sor 2010. május 4-én (hétfő) és május 5-én (kedd) az alábbi ütemezésben:
2010. május 4. (hétfő) reggel 6 órától:

Rákóczi Ferenc u. 1-139.
Irinyi u.
Vásártér u.
Ötház u.
Árpád u.
Diósvölgyi u.
Kálvária u.
Hársfa köz
Temető köz
Tavasz u.
Bikoli u.
Öreghegyi u.
Patakmalom u.
Semmelweis u.
Deák F. u.
Ady E. u.
Petőfi S. u.
Zrinyi M. u.
Kossuth L. u.
Arany J. u.

2010. május 5. (kedd) reggel 6 órától:

Rákóczi F. u. 2-102.
Szobrász u.
Templom tér
Kiserdősétány u.
Dózsa Gy. u.
Fehér út
Kisvasút u.
Béke u.
Kőfaragó tér
Szabadság u.
Ligettér u.
Táncsics M. u.
Hársfa u.
Hunyadi u.
Bikolpuszta
Vasútállomás

Lomtalanításba tartozó anyagok: az ingatlanoknál keletkező hulladék, lom (nagyobb berendezési tárgy)
Nem tartozik a lomtalanítás anyagai közé: veszélyes hulladék, építési törmelék, szénpor, falevél, gally, állati tetem, trágya valamint az olyan méretű, súlyú tárgy, amelyhez darus gépkocsi igénybevétele szükséges (pl. gépkocsi karosszéria, kazán, stb.), gumiabroncs a 20/2006.(IV.05.) KVVM rendelet 5.§ (3) bek. d./ pontja alapján.
A lomtalanítás anyagai közé nem tartozó hulladékot az AVE Tatabánya Zrt. térítés ellenében elszállítja. Érdeklődni a 34/513-947, 34/513-955 telefonszámokon lehet.
Az idei évben első alkalommal, a lomtalanítás keretein belül lehetőség nyílik az elektronikai hulladékok – pl.: háztartási kisgépek, barkácsgépek, bojler, mosógép, számítástechnikai eszközök, videolejátszó, DVD lejátszó, rádiós magnó, stb. – térítésmentes elhelyezésére.
A külön gyűjtött elektronikai hulladékot 2010. május 4 – 8. között (hétfőtől péntekig), naponta 8,00 órától 18,00 óráig az Általános Iskola udvarában kihelyezett konténerekben lehet elhelyezni.
Önkormányzatunk ez évben is megszervezi a használaton kívüli gumiabroncsok térítésmentes elszállítását, melyet az alábbi, táblával jelzett helyeken lehet elhelyezni a lomtalanítással azonos időszakban, tehát május 4-én és 5-én:
- Sportöltöző épület melletti közterület,
- Kisvasút u. 7. sz. ingatlan előtti közterület (Fatelep mellett),
- Fehér út vége.
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy kizárólag ép személy- és teherautó gumiabroncsot helyezzenek ki a megjelölt területek valamelyikére, mert csak ezek kerülhetnek elszállításra.
Kérjük Lakótársainkat, hogy a korábbi évekhez hasonlóan éljenek e kedvező lehetőséggel és környezetünk szebbé tétele érdekében a jövőben is tartózkodjanak a hulladék illegális elhelyezésétől.
Kérjük továbbá, hogy az elszállítandó lomot csak a meghirdetett időpontban helyezzék el ingatlanaik elé oly módon, hogy az tehergépjárművel megközelíthető legyen.
A lom kihelyezhető: az ütemezés szerinti napon reggel 6 óráig.
Süttő, 2010. április 1.
Polgármesteri Hivatal


[ 2010.04.21. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-