nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Ma délután utazik Dórika oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Ma délután utazik Dórika
Török Ádáméknak is köszönheti Dórika a gyógyulás esélyét- csütörtökön hajnalban érkezik Kínába a beteg kislány

Csütörtökön hajnalban száll le az repülőgép Kínában, amelyen ott lesz Gombai Dórika is szüleivel. Ismét összegyűlt annyi pénz, hogy újabb őssejtkezelést kaphat a beteg kislány.

– Köszönjük mindenkinek, aki segített nekünk az elmúlt hónapokban, mind lelki, mind pedig anyagi támogatásával, a kupakok gyűjtésével, a vasárnapi nagysikerű fővárosi koncerttel, amelyen több neves hazai zenész is fellépett! – mondta Gombainé Mátyási Mária, az édesanya elutazásuk előtt néhány órával. A fővárosban többek között a Megaztár Tóth Vera és Török Ádám is a kislány gyógyulásért zenélt-énekelt.

Rengetegen, még a határon túlról is biztatták a családot, akikre újabb kemény, de reményteljes három hét vár. Szerdán délután ülnek gépre, hogy csaknem tízórás repülőút végén Kína fővárosában landoljanak. Pekingben egy magyar orvosasszony és angol férje fogadja be őket háromszintes családi házukba a kezelés időtartamára.

Gombai Dórika tavaly nyáron kapta meg az első őssejt-kezelést, szintén Kínában, amely hozzájárult ahhoz, hogy az iskolában szépen haladjon tanulmányaival.

Forrás: www.kemma.hu

Előző cikkünk Dórikával kapcsolatban kapcsolatban: Segítség Dórikának


[ 2008.10.08. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-