nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Judo / Hírek / Magyar Bajnokság oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Magyar Bajnokság
Immár hagyományosan, az ifjúsági korosztálynak volt az első Magyar Bajnoksága, az UTE judo termében.

2010 első magyar bajnoksága!

Immár hagyományosan, az ifjúsági korosztálynak volt az első Magyar Bajnoksága, az UTE judo termében. A lábatlani judosokat Hédai Melánia képviselte.

Melánia folytatta hagyományos jó szereplését ezeken a versenyeken. Az első mérkőzést ipponnal hozta, majd a döntőbe jutásért, wazaarival nyert.

A döntőben vereséget szenvedett, így a dobogó második fokára állhatott. Ezt az évet is úgy kezdtük mint a tavalyit, minden reményünk megvan arra, hogy úgy is zárjuk.
Fizel József

[ 2010.02.23. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-