nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Magyar Kupa oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Magyar Kupa
Serdülő Magyar Kupa Pestszentlőrincen

Ebben az évben a magyar judóban olyan esemény lesz, amire a sportág életében még nem volt példa. Első alkalommal rendeznek a SERDÜLŐkorú judokáknak VILÁG KUPÁT.  Ráadásul Győrben.

Harai goshi

A pestszentlőrinczi verseny volt az első válogató verseny a világkupára.
Nagy örömünkre, Lábatlan nagy reménysége jól vette az első akadályt. HÉDAI  MELÁNIA meggyőző magabiztos versenyzéssel verte ellenfeleit. Mind három mérkőzését, iponnal nyerte. Két leszorítás mellett, egy csodás kontra technikából dobott ipont, ellenfeleinek esélyt sem adott. Bízom benne, hogy több a hónapos bizonytalanság után ismét a régi Melit látjuk a tatamin és a világ kupára is kijut. Ehhez az áprilisi Budapest Kupán és a Baján rendezendő nemzetközi versenyen is kell helyt állnia.
Fizel József

edző


[ 2008.03.31. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
Jigoro Kano, a judo alapítója
-
I. helyezett Hédai Melánia