nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Médiatár / Majális 2008. 1. nap oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Majális 2008. 1. nap
Május 1-én - az idei Pekingi Olimpia tiszteletére - sportprogramokra vártuk a lábatlani lakókat, érdeklődőket.

Május 1-én - az idei Pekingi Olimpia tiszteletére - sportprogramokra vártuk a lábatlani lakókat, érdeklődőket.
Karva, testvértelepülésünk önkormányzata az elmúlt év októberében nagysikerű sportnapot szervezett „Falusi olimpia, avagy egy falunap másként” címmel.
A lábatlani Természetbarátok Egyesületének kezdeményezésére Lábatlan önkormányzata, a Lábatlani Egyetértés SE, a Sirályok Vízisport Egyesülete és a Piszke Papír Rt. Szakszervezeti Választmánya elhatározta, hogy az olimpia évében „SPORTTAL AZ EGÉSZSÉGES ÉLETÉRT” címmel sportnapot szervez.

A rendezvényre elfogadta meghívásunkat a Kínai Népköztársaság nagykövete, Zhang Chunxiang, valamint Buzánszki Jenő, Varga János, Kulcsár Gergely olimpiai bajnokok.
A programokon részt vett városunk élsportolói közül Kocsis Tünde kick-box világbajnok és Juhász Sándor maratoni futó.


[ 2008.05.20. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-