nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Május 1. Karván, beszámoló oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Május 1. Karván, beszámoló
Nagy érdeklődés kísérete szlovákiai testvértelepülésünk, Karva Május 1-jei programját. Beszámoló, képekkel!
A nap folyamán - szinte megállás nélkül - közlekedő motorcsónakok több száz látogatót szállítottak át a Duna túloldalára.
Karva főterén hangulatos kis termelői és kézműves vásár fogadta az érdeklődőket. Sokan itt fogyasztották el ünnepi ebédjüket is, hiszen lehetett halászlét, pörköltet, különféle ízesítésű lepényt, palacsintát választani az ételkínálatból, mely után jól esett egy frissel csapolt szlovák kofola vagy a hideg sör.
Délután 16 órakor indult a retro Május 1-jei felvonulás a Fő tér körül, majd a színpadon táncosok, mazsorettek szórakoztatták a népes közönséget. A program további részében a magyar oldalról érkezett együttesek, a Silver Blue gitárduó és a Szalai Band gondoskodott a fergeteges hangulatról.

[ 2013.05.22. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-