nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Március 15. a református templomben oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Március 15. a református templomben
2012. március 15-én,  15 órakor ünnepély szavalatokkal, ének-, és zeneszámokkal, kórusművekkel a lábatlani református templomban

Szeretettel meghívjuk Önt és Kedves Családját 2012. március 15-én, csütörtökön délután 3 órára, a lábatlani református templomban tartandó március 15-i ünnepélyünkre.

Egész életem küzdés és szenvedés vala; de e pillanatban jutalmazva érzem magamat -- ám pihenni nem fogok, árva fejemet nyugalomra nem hajtom, míg el nem mondhatom az írás ama szavait:
"Most bocsásd el, uram! szolgádat, mert láták szemeim hazám szabadságát, boldogságát megmentve!"

(Részlet Kossuth Lajos 1848. október 4-én Szegeden elmondott beszédéből)

Az ünnepély keretében elhangzanak szavalatok, ének-és zeneszámok, kórusművek.

Megjelenésükre feltétlenül számítanak a fellépők, valamint a a Lábatlani Református Egyházközség Presbitériuma és Gyülekezete.


[ 2012.02.27. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-