nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Márton-napi felvonulás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Márton-napi felvonulás
Képes beszámoló a Zengő Óvoda Márton-napjáról - 2008. november 11.
„Ki Márton napon libát nem eszik egész éven át éhezik” tartja a mondás. A Zengő óvodában az óvodások és hozzátartozóik nyugodtak lehetnek, mert finom libazsíros kenyeret ettünk november 11-én, így bízhatunk abban, hogy jövő évben nem éhezünk.
Gyermekeink lelkesen készültek erre a napra, libás dalokat, verseket, játékokat játszottak, libát készítettek különböző technikákkal. Töklámpással, mécsesekkel díszítettük az udvart, ahol a nagycsoportosok jó hangulatot keltettek az induláshoz énekeikkel, majd kis lámpásainkkal indultunk a felvonulásra az óvoda körül.
Köszönöm, hogy eljöttetek és együtt ünnepelhettünk.
Ráczné Fülöp Erzsébet

[ 2008.11.14. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-