nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Másfél hónap után találták meg a holttestet oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Másfél hónap után találták meg a holttestet
Nem tudják, hogy a nyergesújfalui férfi halálát baleset okozta, vagy önkezével vetett véget életének.

Másfél hónap után találták meg az eltűnt férfi holttestét

Csütörtökön volt a boncolása annak a holttestnek, amelyet múlt hét szerdán találtak Tátnál, a Dunánál. A boncolás során bebizonyosodott, egy 74-es születésű, nyergesújfalui férfi az áldozat.

Léber Gabriellától, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől megtudtuk, március 16-án jelentették be a férfi eltűnését az Esztergomi Rendőrkapitányságon. A családi autójukat ugyanis lezártan, a férfi összes iratával együtt találták meg a nyergesi templom mellett.


Április 29-én aztán egy horgász bukkant rá a holttestre a táti szigeten, a parttól tíz méterre egy kidőlt fa alatt fennakadva. Ő értesítette a rendőrséget, akik végül csak a tűzoltók segítségével tudták a testet kiszabadítani. A rendőrség az idegenkezűséget egyértelműen ki tudta zárni, az viszont nem derült ki, a férfit baleset érte vagy önkezével vetett véget az életének.

forrás: kemma.hu

Előzmény


[ 2009.05.08. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek