nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Labdarúgás / Hírek / Meccseredmények oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Meccseredmények
Ifjúsági labdarúgó csapatunk továbbra is 100%-os, felnőtt csapatunk megszerezte első pontját
Ifjúsági labdarúgó csapatunk három forduló után is 100%-os. Háromból három mérkőzést nyert meg a gólkülönbsége 20 rúgott és 3 kapott gól.


Ifjúsági mérkőzésen:

Tardos 1-2 Lábatlan

Gólszerzők: Mrsán Balázs „2”

Felnőtt mérkőzésen:

Tardos 2– 2 Lábatlan

Gólszerzők: Balogh, Egeresi

Bravúros döntetlent játszott felnőtt csapatunk a bajnoki címre is esélyes Tardos csapata ellen. Lábatlan 2-0-ra is vezetett idegenben, de Suha Géza fegyelmezetlensége miatt (az első félidő közepén kiállították) sokáig emberhátrányban játszottunk, így Tardos csapatának a mérkőzés végére sikerült kiegyenlítenie.

A játék biztató a jövőre nézve. Szeptember 6-án vasárnap Ács csapatát látjuk vendégül. Az ifjúsági mérkőzés 14.30-kor, a felnőtt mérkőzés 16.30-kor kezdődik.


Minden szurkolót szeretettel várunk!

Hajrá Lábatlan!


[ 2009.09.01. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek