nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Meghívó oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Meghívó
Szeretettel hívunk minden érdeklődőt november 25-én, vasárnap délelőtt 10 órakor, a lábatlani református templomban tartandó istentiszteletünkre
Szeretettel hívunk minden érdeklődőt november 25-én, vasárnap délelőtt 10 órakor, a lábatlani református templomban tartandó istentiszteletünkre, melyen jelen lesz az erdélyi Székes testvérgyülekezetének 24 tagú küldöttsége. Igét hirdet Nagytiszteletű Bíró László székesi lelkipásztor. Az alkalmat szavalatok, énekszámok színesítik.
Kérjük, jelenlétével tisztelje meg a Kárpát-medencei magyarság összetartozását kifejező szép ünnepi alkalmunkat.

[ 2012.11.21. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-