nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Lábatlani Sirályok / Hírek / Meghívó Duna-parti munkára oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Meghívó Duna-parti munkára
Egyesületünk 2012. május 19-én, szombaton 8 órakor a Duna-part rendbetételén fog dolgozni. Mindenkit szeretettel várunk!

Lábatlani Sirályok Vízisport Egyesület

Meghívó Duna-parti munkára

Tisztelt Tagtársam!

Egyesületünk 2012. május 19-én, szombaton 8 órakor a Duna-part rendbetételén fog dolgozni. A levágott gallyakat elégetjük, a szemetet végig összeszedjük. Van még néhány kukazsák állványunk, azokat lebetonozzuk. A kistraktoros fűnyírás nem mindenhol megoldható, így van, ahol karos géppel kell nyírni. Gereblyére, vasvillára szükség lesz.
Segíteni fognak az egyesület kajakos ifjúsági tagjai is, mint nyílt takarítási naphoz csatlakozhatnak más segíteni vágyók is.
Kötöttség nélkül kb. 14 óráig dolgoznánk, tartalmas tízórairól és italról természetesen gondoskodunk!


Mindenkit szeretettel várunk!

Üdvözlettel
Sujbert Levente

Lábatlan, 2012. május 13.


[ 2012.05.15. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-