nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Meghívó jótékonysági célú istentiszteletre oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Meghívó jótékonysági célú istentiszteletre

MEGHÍVÓ


A Lábatlani Református Egyházközség szeretettel meghív minden jószándékú, segíteni akaró honfitársunkat, aki szívügyének érzi egy Marosvásárhely közelében fekvő kis magyar falu: Székes község iskolájának megmentését. Javítását már elkezdték, de záros határidőn belül fel kell újítani, mert különben megszüntetik tevékenységét, ami nagyon hátrányosan érintené az ott tanuló kisdiákokat.
Szeretettel várunk minden érdeklődőt a lábatlani református templomban, SZEPTEMBER 17-ÉN, vasárnap délelőtt 10 órakor tartandó istentiszteletre, melyen az Igehírdetés szolgálatát BÍRÓ LÁSZLÓ székesi lelkipásztor úr végzi.
Az istentiszteleten elhangzanak ének-és zeneszámok, irodalmi művek. Az alkalom perselypénzét a székesi iskola felújítására ajánljuk fel. Reményik Sándor soraival kérjük az Úr Isten segítségét az ottaniak hősi küzdelméhez, mellyel iskolájuk fennmaradásáért küzdenek: „Ne hagyjátok a templomot, s az iskolát!” Szeretettel hívunk mindenkit,
bízva az összefogás és összetartozás
erejében:

A Lábatlani Református Egyházközség Presbitériuma


[ 2006.09.08. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-