nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Megjelenik Lábatlan színes várostérképe oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Megjelenik Lábatlan színes várostérképe

2006 szeptemberében az Önkormányzat támogatásával megjelenik LÁBATLAN színes várostérképe a TOPOPRESS.MAP Kft. kiadásában, melynek a másik oldalán SÜTTŐ várostérképe található. A térképet szeptemberben Lábatlan és Süttő valamennyi háztartásába térítésmentesen eljuttatja a kiadó. A térkép mérete B2 fevő ( 660 x 472 mm ) A térkép adattartalma: 1 : 10 000, úthálózat, vízrajz, házszámok, házak alaprajz szerinti kirajzolása, közintézmények kiemelése. A kiadványon vállalkozások, cégek és szolgáltatások szerepelhetnek. A térképen céglogókkal, piktogramokkal jelöljük a résztvevők pontos helyét. A reklámfelületek az alábbi méretben és árban igényelhetőek:
   I. jelű felület: 51 x 55 mm – 35 000.-Ft. + Áfa

   H. jelű felület (fekvő) : 51 x 44 mm – 25 000. - Ft. + Áfa

   H. jelű felület (álló) : 40 x 55 mm – 25 000. - Ft. + Áfa

   H. jelű felület (sarok) : 40 x 44 mm – 25 000. - Ft. + Áfa
Az árak a piktogramok szerkesztésének, elkészítésének költségét is tartalmazza.


További felvilágosítás kérhető, illetve hirdetési felület igényelhető a Polgármesteri Hivatalban, vagy a 33/ 517-500 –as telefonszámon Lénárt Istvánnétól.


[ 2006.07.18. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek