nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Megmenekülhet pár szárnyvonal oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Megmenekülhet pár szárnyvonal
Azokon a bezárt szárnyvonalakon, ahol nincs műszaki probléma, a vasúti közlekedés helyreállítását tervezik, konkrét vonalszakaszokat azonban nem nevezett meg

A Fidesz a vidéki nagyvárosok elővárosi tömegközlekedését javítaná a meglévő, illetve az újraindítandó vasúti szárnyvonalakon. Fónagy János, a párt közlekedési szakpolitikusa a vasárnapi híreknek elmondta, a vasúti közlekedés visszaállításának szándéka azon szakaszokon, ahol ezt műszaki problémák nem akadályozzák, továbbra is egyértelmű, hiszen ez alapvető politikai-szakpolitikai ígéreteink közé tartozott.

Győrben, Székesfehérváron, Komáromban, Siófokon és Egerben tervezik, hogy a szárnyvonalak járatait bekapcsolják a városon belüli tömegközlekedésbe. A lap információit a Fidesz közlekedési szakértői is megerősítették, nyilatkozni mégsem akart senki, mivel a tárgyalások csak most kezdődnek.

Forrás: www.kekduna.hu

Korábban:

Akár még idén újraindulhat a vasúti személyszállítás Esztergom és Almásfüzitő között

Fónagy János, a Fidesz szakpolitikusa a Vasárnapi Híreknek megerősítette: azokon a bezárt szárnyvonalakon, ahol nincs műszaki probléma, a vasúti közlekedés helyreállítását tervezik, konkrét vonalszakaszokat azonban nem nevezett meg.

A lap több forrásból megerősített információra hivatkozva arról is ír, hogy a felálló új kormányzat Völner Pál új komáromi országgyűlési képviselő vezetésével vizsgálja majd meg, melyik szárnyvonalakon és milyen ütemezéssel állítható vissza a vasúti közlekedés, illetve felvetődhet-e büntetőjogi felelősség a vonalbezárások nyomán őrzés nélkül maradt közvagyon miatt.

Forrás: www.szeretgom.hu


[ 2010.05.11. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek
-
-