nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Megújul az ovi Nyergesen oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Megújul az ovi Nyergesen
Az intézményben fűtés korszerűsítést végeznek, illetve új bölcsődei részt is kialakítanak majd a szakemberek.

Megújul az ovi és bölcsődei csoport is lesz Nyergesen

Az óvoda felújítására nyert Európai Uniós pályázatot Nyergesújfalu. Az intézményben fűtés korszerűsítést végeznek, illetve új bölcsődei részt is kialakítanak majd a szakemberek.

Az új fűtési rendszer kialakítására 11 millió 800 ezer forintot nyert a város, 7 és fél millió forintot pedig önerőből finanszíroz a helyi önkormányzat. A munkálatok várhatóan augusztus végén kezdődnek. A bölcsi kiépítése előreláthatólag októberben kezdődik. A projektet 30 millió forinttal támogatja a pályázat.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2009.06.19. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek