nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Megújulhat a nyergesi imaház oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Megújulhat a nyergesi imaház
 A lábatlani református lelkészi hivatalból érkezett támogatási kérelem az önkormányzathoz a nyergesi imaház felújításának befejezésére.

Rövidesen megújulhat a nyergesi imaház

A lábatlani református lelkészi hivatalból érkezett támogatási kérelem az önkormányzathoz a református és evangélikus istentiszteleteknek helyet adó nyergesi imaház felújításának befejezésére.
Már csak az ablakszárnyakat és bejárati ajtót kell cserélni, és a tokokat újramázolni. Az önkormányzati képviselő-testület a képviselői alapból 120 ezer forint támogatást szavazott meg.
Forrás: www.kemma.hu


[ 2009.07.21. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek