nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Megújuló energia-megújuló határvidék oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Megújuló energia-megújuló határvidék
Zárókonferencia Esztergomban

Szombaton (június 28) rendezik a Megújuló energia - megújuló határvidék című program kutatásai eredményeit bemutató zárókonferenciát Esztergomban. A találkozón bemutatják a megye és az Ister-Granum Eurórégió megújuló energia hasznosítási lehetőségeit.

A Zöld Házban az Esztergomi Környezetkultúra Egyesület által szervezett konferencián az egyes előadók a kutatás módszertanát, az alkalmazott térinformatikai módszereket, valamint az egyes megújuló energiaforrások, így a nap, a szél, a geotermikus adottságok és a biomassza hasznosítási lehetőségeit mutatják be. A kutatási eredményekből július végére egy tanulmánykötet is készül.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2008.06.23. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-