nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Megvan az első arany!!! oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Megvan az első arany!!!
KAJAK-KENU: Magyar éremeső a pekingi olimpián! Vajda Attila megszerezte Magyarország első aranyérmét!

Megkezdődött a magyar éremeső a pekingi olimpián. Eddig egy arany, egy ezüst és egy bronzérmet szereztünk a mai kajak-kenu döntőkben. Kenu egyesben 1000 méteren olimpiai bajnok lett és ezzel megszerezte hazánk első aranyérmét Vajda Attila. A női kajak négyes 500 méteren a német egység mögött másoddikként ért célba. A kenu kettesek mezőnyében Kozmann György és Kiss Tamás harmadik lett az 1000 méteres távon. A Kammerer Zoltán -Kucsera Gábor kajak kettes ötödik lett a döntőben, és férfi kajaknégyesünk is az ötödik helyen zárt az 1000 méteresek döntőjében. A kajak egyesek között Benkő Zoltán kilencedik lett.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2008.08.22. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-