nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Meleg étel a rászorultaknak oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Meleg étel a rászorultaknak
A Gyermekétkeztetési Alapítvány „MINDENKI EBÉDEL" címmel, pályázatot írt ki óvodás és iskolás gyermekek étkeztetésének ellátására.

Melegétel lábatlani rászorultaknak
A Gyermekétkeztetési Alapítvány „MINDENKI EBÉDEL" címmel, 2008. december 1-i beadási határidővel pályázatot írt ki óvodás és általános iskolás korú gyermekek hétvégi és iskolai szünetekben történő rendszeres étkeztetésének ellátására. A pályázaton kizárólag települési önkormányzatok vehetnek részt, az önrész mértéke 10%, gyermekenként 7.500 Ft, 20 gyermek étkeztetésekor összesen 150.000 Ft.

Kedvező elbírálás esetén 2009. február 27-től 2009. december 31-ig 20 lábatlani gyermek fejenként 160 adag étellel történő ellátására nyílik lehetőség. A rászorult gyermekek kiválasztásában és az étel átvételében a Kuckó Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat (a továbbiakban: Szolgálat) működik közre. A Szolgálatnál a pályázati kiírásban meghatározott egyéb feltételek rendelkezésre állnak.

A képviselő-testület a szükséges önrészt a pályázathoz biztosította.


[ 2008.12.01. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-