nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egészségügyi hírek / Mellrákszűrési tájékoztató oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Mellrákszűrési tájékoztató

TÁJÉKOZTATÓ Ezúton tájékoztatjuk Lábatlan Város lakosságát, hogy az ÁNTSZ megkezdte a népegészségügyi emlőszűrésre való értesítések kiküldését a város 45-65 éves hölgy lakosai részére.

A szűrőállomás helye: Szent Borbála Kórház Tatabánya, Dózsa Gy. u. 77.

A szűrésre „Szűrési járat” indításával tudja az ÁNTSZ a beutazást segíteni. A szállítás ingyenes. A járat igénybevételére a behívólevél kézhezvételétől számított 1 héten belül személyesen, vagy telefonon (517-500) kell jelentkezni a Polgármesteri Hivatalban. Kérjük, tekintse meg tájékoztatóinkat. Megtekinthető mellékletek:


Vigyázz az egészségedre!

Szűrővizsgálattal a mellrák megelőzhető!

Az emlőszűrési vizsgálat folyamata

Utazási tájékoztató
Polgármesteri Hivatal


[ 2006.03.28. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek