nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Menetrend-várjuk javaslatait! oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Menetrend-várjuk javaslatait!
Április 30-ig a honlap fórumán várjuk azokat az igényeket, amelyek figyelembe vételével a jelenleginél jobban használható tömegközlekedési rend alakul ki

Tisztelt Lábatlaniak!

Az Esztergomi Kistérségi Társulás áprilisi ülésén a Máv és a Volán Zrt. képviselői megkeresték az érintett polgármestereket, hogy összesítsék a lakossági igényeket az elvárásoknak jobban megfelelő vasúti és autóbusz menetrend kialakítása érdekében.

A Komárom, Lábatlan, Esztergom, Budapest szakaszon a vasúti, továbbá a Tata, Tatabánya, Komárom, Lábatlan, Esztergom, Budapest szakaszon az autóbusz menetrenddel kapcsolatban várjuk javaslataikat.

Igényként hangzott el a Lábatlan-Budapest vasúti vonalon olyan csatlakozás kialakítása, mellyel Budapest már reggel 7 órakor elérhető. Ugyancsak javaslat a diákok érdekében, hogy a péntek, szombati napokon Esztergomból Lábatlan irányába 23-24 órakor is induljon autóbusz.

Április 30-ig a honlap fórumán várjuk azokat az indokolt igényeket, konkrét javaslatokat, amelyek figyelembe vételével a jelenleginél jobban használható tömegközlekedési rend alakul ki. A javaslatokat összesítve továbbítjuk az érintettek részére.

Tisztelettel:

Dinnyés István
polgármester


[ 2011.04.08. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek