nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Mentálhigiénés tréning oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Mentálhigiénés tréning
A Petőfi Sándor Általános Iskolában 25 órás, a lelki egészség megóvását elősegítő tréninget tartottak a kistérség gyógypedagógusainak, szociális szakembereinek. Köztudott, hogy ezek a területek nagy lelki megterhelést jelentenek az ott dolgozó tanároknak, szociál-pedagógusoknak, szociális munkásoknak.
A foglalkozásokon konfliktuskezeléssel, a szakmai együttműködés lehetőségeivel, a kiégési szindrómák elkerülésének módjaival is foglalkoztak.
A fő célkitűzések mellett az együtt töltött idő lehetőséget nyújtott egymás megismerésére, a közös munka, közös gondok megbeszélésére is.
A tréninget Modróczky György klinikai szakpszichológus vezette, aki jó hangulatot, közvetlen munkastílust tudott vinni a közös munkába.Az anyagi forrást a „Fogyatékos Gyermekek, Tanulók Felzárkóztatásáért Országos Közalapítvány” biztosította egy erre a célra kiírt pályázati lehetőséggel, melyet a Petőfi Sándor Általános Iskola Gyógypedagógiai Munkaközössége nyert meg 200.000 Ft értékben.
[ 2003.04.23. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek