nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Mi lesz a Papírgyárral? oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Mi lesz a Papírgyárral?
A Raiffeisen Bank  marketing főosztályától érkezett válasz előre borítékolható volt.

A fővárosi székhelyű Raiffeisen Bank Zrt.-től kértünk válasz néhány olyan kérdésünkre, amely a lábatlani Piszkei Papír Zrt.-nél kialakult helyzet nyomán fogalmazódott meg. A válasz borítékolható volt.

Mint ismeretes, a cég 460 dolgozójának nem kell bejárnia dolgozni, bérük kifizetésére ígéretet kaptak a görög többségi tulajdonban lévő gyár vezetésétől – várnak a fizetésükre. A papírgyár portáján megjelentek egy új biztonsági szolgálat munkatársai.
A bankhoz eljuttatott kérdéseink így hangzottak: A Raiffeisen Bank valóban a legnagyobb hitelezője a papírgyár tulajdonosi körének? A gyár portáján váratlanul megjelent biztonsági szolgálatnak a bank adott megbízást arra, hogy ne engedjen semmit kiszállítani az üzemekből? A bank kezdeményezett-e felszámolási eljárást a gyárral kapcsolatban? Ha eddig még nem, tervezik-e? Mitől függ ennek időpontja?

A Raiffeisen Bank Zrt. marketing főosztályától érkezett válasz előre borítékolható volt: – Sajnos a bank folyamatban lévő ügyekben nem tud nyilatkozni, így kérdéseikre sem áll módunkban reagálni. A késői válaszért elnézést kérünk.


Harsányi Imre, a papírgyárban működő üzemi tanács elnöke, szakszervezeti titkár így foglalta össze a jelenlegi helyzetet:
– Fizetés nem volt. A tulajdonosi szándék és döntés nem ismert a cégről. A dolgozók családjának megélhetése veszélybe került. Rendkívüli munkásgyűlést kezdeményezek.
Csütörtök délelőtt tizenegy órától a szakszervezet könyvtárában a dolgozók dönthetnek arról, hogy milyen közös lépéseket tesznek azért, hogy megkapják a fizetésüket.

forrás: kemma.hu


[ 2009.02.18. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek