nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Mikulás Kupa 2005 oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Mikulás Kupa 2005

A 11. alkalommal megrendezett Mikulás Kupán 22 szakosztály 295 versenyzője vett részt. Nagyon jó hangulatú versenyen, izgalmas mérkőzéseken dőltek el a helyezések. A megnyitóra megérkezett a mikulás is személyesen aki a támogatók ( Ugrin Pack, Kisbolt Tokodaltáró) által felajánlott csomagokat is elhozta minden benevezett versenyző részére. A megnyitón beszédet mondott Varga János Polgármester valamint Dr. Szabó Ferenc a TABAK Se elnöke. A beszédek után elkezdődött a versengés amelynek keretén belül egy a Fizel József által szervezett és oktatott bíróvizsga megtartására is sor került. A vizsgáztatók Navratil Péter a MJSZ bíróbizottságának elnöke és Csorba Miklós nemzetközi bíró voltak A vizsga keretein belül sikeres vizsgát tettek a megyéből:

- Sziklai Georgina
- ifj. Sziklai Béla
- Dr. Varga Márk
- Dobos János ők valamennyien Altáróiak valamint
- Hanzi Zsolt Lábatlanról.
A rendezvény a rendezőknek egy igazán nagy megmérettetés volt, bár az előzetes nevezéshez képest majdnem százzal kevesebb résztvevő volt, az induló szám talán rekordot döntött és azt hiszem Tokodaltárón a közelmúlt egyik legnagyobb szabású sportrendezvényét sikerült megrendezni. A rendezés sikeréért köszönet illeti a szakosztály összes támogatóját ( Farkas Transz, Tokodaltáró Önkormányzata, „Tüzi” kisbolt és vendéglő, Ugrin Pack) valamint a szülői közösséget, akik a teljes szívüket kiteszik az egész év során, hogy gyermekeik minél sikeresebben és jobb körülmények közt sportolhassanak. Köszönjük. Eredmények


Képek a versenyről:


[ 2005.12.13. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-