nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Judo / Hírek / Mikulás kupa oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Mikulás kupa
A megyében immár hagyományosan, 15. alkalommal megrendezett judo Mikulás kupán, a megszokott sok induló volt.
Ez a megyében az őszi idény záró versenye, amit még a TABAK alapító edzőjeként, id. FIZEL JÓZSEF és fiai indítottak útjára 1995 ben.

A lábatlani judokák szépszámmal indultak versenybe az érmekért. És nagyon sok érmet szereztünk, a pontversenyben a 3. helyen végeztünk. Örömteli, hogy az előkészítő csoport, és a neszmélyi iskolások is sok éremmel járultak hozzá ehhez a szép eredményhez.

Kiemelkedőt nyujtott MOCKÓ DÁVID aki két korcsoportban lett első, POLHAMMER GERGŐ ott folytatta ahol az OB-n abbahagyta, magabiztosan lett első. Az előkészítő csoportból MOLNÁR DANIT kell kiemelni.

ELSŐ HELYEZETTEK:

HÉDAI MELÁNIA, HÉDAI FANNI, HÉDAI MÍRA, SZABÓ NIKOLETT, MOLNÁR DORINA, POLHAMMER GERGŐ, VIRÁG KRISZTIÁN, MOCKÓ DÁVID diák A és serdülő, MOLNÁR DÁNIEL, NAGY MÁRK.

MÁSODIK HELYEZETTEK:

SZÉNÁSI MARIANNA, BERKES BALÁZS, BÁTHORY RÓBERT, VARHOL SÁNDOR, TAKÁCS ZOLTÁN diák A és serdülő, BOGNÁR BENDEGÚZ, FERENCZ ISTVÁN, GERMUSKA TIBOR, KÓSA DÁVID, MOLNÁR ÁKOS, KÁRPÁTI PÉTER.

HARMADIK HELYEZETTEK:

STERCZER ZSOLT, VARHOL SÁNDOR, TAKÁCS BALÁZS serdülő és ifi, SÜVEG CSABA, TÖRÖK DÁNIEL, BÁTHORY RUDOLF, GERMUSKA SÁNDOR.

Felkészítő edzők: id. és ifj. Fizel József, Batizi Dániel.


[ 2009.12.07. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-