nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Mikulás kupán a judokák oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Mikulás kupán a judokák

A lábatlani judokák december 8-án Tokodaltárón Mikulás kupán vettek részt. Az immár hagyományos versenyen 19 szakosztály 287 judokája mérlegelt.
Pörgős, jól rendezett versenyen, még a Mikulás is megjelent. És ez is hagyomány, minden bemérlegelt judoka kapott csomagot.

Szakosztályunk 33 fővel indult a versenyen. Csapatban az elsők lettünk.


Eredményeink:

Első helyezettekMásodik helyezettekHarmadik helyezettek Hédai Melánia ifi, serd. 57 kgHédai Melánia ifi 63 kgHédai Mónika Ambrus JuditSelmeczi Regő diák A serd.Tolnai Csenge Kéner BalázsKiss BlankaNagy Szelli Nagy MárkSzimcsek AdélBáthory Rudolf Bencsik ZoltánHoldamf RenátaSzimcsek Máté Király RamónSzabó NikolettGáspár József Báthory RóbertMolnár DorinaTakács Norbert Király RichárdBartók SzabolcsKovács Krisztián Ambrus LászlóSabla RichárdNagy Márk Selmeczi SomaBencsik Zoltán Molnár Ákos

[ 2007.12.12. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-