nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Mikulás Rally 2005.12.03-04 Veszprém oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Mikulás Rally 2005.12.03-04 Veszprém

Pehely Balázs – Ambrózy Melinda
Honda Civic 1.6 Vti A hagyomány folytatódik!!
Veszprémben 9. alkalommal kerül megrendezésre a Mikulás Rally amely a hazai rally nézők talán egyik legkedveltebb versenye. A hagyományos évzáró versenyen közel 200 autó vesz részt rengeteg profi, külföldi, ezen a versenyen együtt szerepel az amatőrökkel. Városunkat Pehely Balázs – Ambrózy Melinda képviseli majd egy Honda Civic 1.6 Vti-vel. Tavaly a kategória második helyet szerezték meg igaz akkor még egy Peugeot 106-al. Kiváló eredmény volt hiszen akkor ez a verseny volt az első közös megmérettetésük. Jelenleg 11 nevező van a kategóriában, így megpróbálnak valami hasonló eredményt kicsikarni mint tavaly. Kemény versenyre van kilátás bizonyítja ezt a 65km murvás gyorsasági szakasz! A verseny szombaton a pályabejárással és átvételekkel kezdődik, vasárnap pedig 9 órakor rajtól az első autó Bántán.


[ 2005.11.30. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-