nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Mindentudó építésügyi honlap oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Mindentudó építésügyi honlap
A honlap célja, hogy egyaránt segítséget nyújtson az építkező állampolgároknak, a tervezőknek, a beruházóknak és a kivitelezőknek.

Mindentudó Építésügyi honlap indult

Az építésügy új, szakmai portálja, amely www.e-epites.hu címen érhető el. A honlap célja, hogy egyaránt segítséget nyújtson az építkező állampolgároknak, a tervezőknek, a beruházóknak és a kivitelezőknek.

„A mindent egy helyen" elv szándékával az „e-epites" portálon például elérhető az építésügy jogszabályainak teljes köre, az építésügyi feladatellátás rendszere, hasznos lakossági információk az építésügyi feladatokról, átfogó tájékoztatás az építőipari kivitelezőkről és a szakmai érdekszövetségekről, valamint a Dokumentációs Központ szolgáltatásai.


Forrás: www.e-epites.hu


[ 2009.09.30. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek