nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Motort akartak lopni oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Motort akartak lopni
Egy 14 éves lábatlani fiút, továbbá egy 18 és egy 16 éves nyergesújfalui fiatalembert állítottak elő a rendőrök. Egy motort tulajdonítottak el.

Motort lopott a három fiatal. Egy 18 és egy 16 éves nyergesújfalui fiatalembert, valamint egy 14 éves lábatlani fiút állítottak elő a járőrök szombaton későn este. Motorozni akartak, erre kellett a jármű.


Nyergesújfalu belterületén járőröztek a rendőrök, mikor meglátták a három fiatalt. Egy motorkerékpárt toltak az éj leple alatt. Azonnal megszólalt náluk a vészcsengő. Melléjük gurultak és kérdőre vonták őket, miért nincsenek otthon ilyen későn és kié a motor, amit tolnak. A járművel elszámolni nem tudtak, így bevallották, hogy azt néhány perce kötötték el a közeli garázsok elől. A motor egy kerékpárzárral volt rögzítve, melyet minden gond nélkül levágtak. Beindítani a motort nem akarták, túl nagy zajt csapott volna.

KEM RFK Sajtószolgálata

www.police.hu


[ 2009.11.18. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-