nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Munkaerő-piac oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Munkaerő-piac
Lábatlan város munkaerő-piaci helyzetének alakulása 2008. szeptember - 2009. február között

 Munkanélküliség, foglalkoztatás

Lábatlan a Közép-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ Esztergomi Kirendeltségéhez tartozó 9 település közül a 4. a lakónépesség és 3. a regisztrált munkanélküliek számát tekintve. A térségben 56 559 fő él, ebből Lábatlanon 5165 fő (9,1 %), a munkavállalási korú népesség száma: 37 815 fő, közöttük lábatlani lakos 3558 fő (9,4 %).

 

A kirendeltség vonzáskörzetében a nyilvántartott álláskersők arányának alakulásáról -a megye egészéhez viszonyítva - a vizsgált időszakot tekintve megállapítható, hogy az utóbbi időszakban inkább a megyei átlag felett voltunk.

A teljes beszámoló megtekinthető IDE kattintva.


[ 2009.03.26. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek