nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Munkanap lesz október 18 szombat oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Munkanap lesz október 18 szombat
2008. év végi munkarend : október 18. (szombat) munkanap, október 24. (péntek) pihenőnap, december 20. (szombat) munkanap, december 24., (szerda) pihenőnap.

A 2008. évi munkaszüneti napok körüli munkarendről szóló 27/2007. (IX.29.) SZMM rendelet alapján a 2008. évi munkaszüneti napok körüli - a naptár szerinti munkarendtől való eltéréssel járó - munkarend a következő: október 18., szombat munkanap, október 24., péntek pihenőnap, december 20., szombat munkanap, december 24., szerda pihenőnap.


[ 2008.10.16. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek