nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Civil szervezetek / Lábatlani Nagycsaládosok E. / Hírek / Nagycsaládosok kirándulása Gödöllőre oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
április 2021
előre
Nagycsaládosok kirándulása Gödöllőre
A Lábatlani Nagycsaládosok Egyesülete 2008. december 7-én (vasárnap) kirándulást szervez a Gödöllői Királyi Kastélyba az Adventi Kastélynapokra.
A Kastélyba érkezés előtt meglátogatjuk az Ability Parkot. Az Ability Parkról bővebbet a www.abilitypark.hu oldalon találtok. Indulás: 9,00 órakor, Lábatlan, Március 15. térről. Érkezés: 18,00 órakor . Költség 6 éves korig 500 Ft, felette 2.000 Ft/fő. Jelentkezni Lívinél lehet.
[ 2008.12.01. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-