nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Nagyszerű lábatlani judos hétvége oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Nagyszerű lábatlani judos hétvége

Versenyzőink szombaton, Pozsonyban vettek részt nemzetközi versenyen. Serdülő korosztályban, hét ország 156 fiú versenyzője vett részt. Kéner Balázs 66kg ban minden mérkőzését, ipponnal nyerve lett 1. helyezett. Nagy Márk 34kg ban szintén ipponokkal lett 1. helyezett. Vasárnap a BP honvéd termében rendezték a serdülők Magyar kupáját. A lányoknál 40kg ban Hédai Melánia nagyonszép versenyzéssel lett 1. helyezett. Végre akadt olyan ellenfél aki küzdelemre késztette igy a döntőben, egy leszorításból elért kokával nyert. Balogh Orsolya, +63kg ban 3. helyezett lett. Fiúknál Kéner Balázs itt is ellenálhatatlan volt, minden mérkőzését ipponnal nyerve, álhatott a dobogó tetejére, a hétvégén immár másodszor. Orsós József +81kg ban 5. helyezett lett. Legközelebb, Zircen állunk tatamira 2006.04.08.-án.


[ 2006.04.03. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek