nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Nagytakarítás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Nagytakarítás
Kedves Lábatlani Lakosok!
Az utóbbi hetekben több bejelentés érkezett, hogy a település belterületén és a kivezető utak mentén valaki illegálisan hulladékot helyezett el. A hónap elején több teherautónyi hulladékot kellett az Önkormányzatnak, saját költségén elszállíttatnia a Búzáshegy lábánál lévő illegális lerakóról. Az elszállítás előtt azonban sikerült bizonyítékot találni az elhelyezők személyével kapcsolatosan. Ellenük Hivatalból eljárást indítunk. A helyi rendelet szerint ezek az emberek bírságra számíthatnak abban az esetben, ha bármilyen bizonyítékot találunk ellenük. A lerakók ellen szigorú akciókkal kívánunk fellépni, hiszen sajnos egyre több ilyenről hallani. Persze, minden esetben tisztelet a kivételnek.
A következő hét a takarítás jegyében telik: április 14 és 16 között lomtalanítást tartunk, 14-én veszélyes hulladékgyűjtés lesz, 16-án a Süttői Erdészet szervezésében a kiránduló utak mentén szemétgyűjtésre kérjük a település lakosait, diákjait, civil szervezeteit.
Bővebb felvilágosítást a Polgármesteri Hivatalban, Szakácsi Bernadett környezetirányítási referensnél kérhetnek.
Remélhetőleg ezen akciók segítenek egy kicsit szebb képet, tisztább és egészségesebb környezetet kialakítani.
Együttműködésüket köszönjük.
Polgármesteri Hivatal

[ 2004.04.09. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek