nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Nagyüzem volt tegnap a Parlamentben oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Nagyüzem volt tegnap a Parlamentben
6 milliárd forinttal több jut a kistérségi társulásoknak és 3 és fél milliárddal több az önkormányzati intézmények béremelésére jövőre.

Több mint 5 órán keresztül, összesen 25 törvényről szavaztak a képviselők a Parlamentben hétfőn. Döntésük értelmében 6 milliárd forinttal több jut a kistérségi társulásoknak és 3 és fél milliárddal több az önkormányzati intézmények béremelésére. Összesen 9 milliárd forinttal lesz több pénz az egészségügyben a háziorvosi, a szakrendelői, a fogászati, a védőnői ellátásra.


Mégsem kap jövő nyártól minden újszülött személyi igazolványt, csak akinek a szülője kéri. Ha valaki szociális segély mellett feketén dolgozik és rajtakapják, egy hónapra felfüggesztik a segélyét. Ugyanakkor nem kell közmunkát vállalnia annak, akinek 14 éven aluli gyermeke van és nincs hol elhelyeznie őt nap közben. Elfogadták a képviselők a színházi törvényt, amely kimondja, hogy az előadások és a nézők száma alapján besorolják a színházakat, táncegyütteseket, ének- és zenekarokat.


Forrás: www.kekduna.huKeresés a(z)
Országos hírei között.
Nyomtatható verzió
Küldje el e-mailben!


[ 2008.12.09. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-