nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Napfény, Csontok, Öröklődés előadás a Gerenday Házban oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
"Napfény, Csontok, Öröklődés" előadás a Gerenday Házban

M E G H Í V Ó

A Nyugdíjas Közalkalmazottak és Köztisztviselők Egyesülete tisztelettel és szeretettel meghívja Önt és érdeklődő családtagjait, ismerőseit.

2006. november 10-én (PÉNTEKEN)
17 órára

a Gerenday Közösségi Házba
(Lábatlan, Rákóczi út 170. szám)A "Lábatlaniak itthon" sorozat keretében:

Dr.Takács István:
                        „NAPFÉNY,-
                               CSONTOK,-
                                    ÖRÖKLŐDÉS”
                                                   című előadására

Dr. Takács István Lábatlan szülöttjeként az Arany János Általános Iskola növendéke volt, majd a Tata-i Eötvös Gimnázium elvégzése után 1989-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerzett orvosi diplomát. Az egyetem 1-es számú klinikáján maradt, ahol különböző szakterületeken kutatott és ma is kutat. Belgyógyász, Endokrinológus, (a belső elválasztású mirigyekkel foglalkozó tudomány) Klinikofarmakológus (klinikai gyógyszerkutatás) szakvizsgákkal rendelkezik. 1998-tól egy évig Indiána University ( USA) ösztöndíjasa volt. 2000-ben PhD tudományos fokozatot nyert el. Alapdiplomáját, szakvizsgáit, tudományos fokozatát egyaránt summa cum laude minősítéssel végezte. Munkája a fővároshoz köti, de számos lábatlani emberrel tartja a kapcsolatot barátként, vagy orvos –beteg kapcsolatban egyaránt. Ez a vállalt előadás is bizonyítja, hogy élő a kapcsolata a lábatlaniakkal.
.....

(Az előadást követően a jelenlévők között egy db. vérnyomásmérő kerül kisorsolásra.)

[ 2006.10.31. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-