nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Negyvenhét alkalmazottját bocsátotta el a Holcim oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Negyvenhét alkalmazottját bocsátotta el a Holcim
Negyvenhét fővel csökkentette munkavállalóinak számát a Holcim Hungária Zrt. a lábatlani cementgyárban.

Ezt részben a megrendelések csökkenése indokolta - erősítette meg az MTI információit a vállalat kommunikációs igazgatója, Márta Irén. A dolgozók munkaviszonya közös megegyezéssel szűnt meg, a törvényes járandóságoknál kedvezőbb kollektív szerződésben foglaltakon felül számos juttatást kaptak, például további három havi munkabért. Az elbocsátottak közel felének azonnal sikerült új munkát biztosítani: a Holcim egy alvállalkozónak adta át a biztonsági- és portaszolgálatot, amelyet a volt dolgozók látnak el. A Holcim Európa legkorszerűbb cementgyárát szeretné felépíteni, de ez előreláthatólag két évet csúszik a pénzügyi és építőipari válság miatt.

Forrás: www.24ora.hu


[ 2010.01.05. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-