nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egészségügyi hírek / Nem kell a pótoltás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Nem kell a pótoltás
Nincs nagy igény az influenza elleni pót oltóanyagokra térségünkben. Eddig 180 darabot kértek utólag a települések doktorai.

Nincs nagy igény a z influenza elleni pót oltóanyagokra térségünkben

Az influenza elleni pót oltóanyag igénylések összesítése zajlik térségünkben. Az ÁNTSZ Dorogi, Esztergomi Kistérségi Intézet illetékességi területén eddig 12 ezer 840 inluenza elleni vakcinákat osztottak ki a háziorvosooknak. Az orvosok folyamatosan jelzik az igényeket az iroda felé, eddig több mint 180 darabot kértek utólag a települések doktorai.

Infulenzaszerű megbetegedések ugyan már kisszámban előfordultak térségünkben, de a mintavételek izolálása után nem találtak influenza vírust a vérben a szakemberek. Az elmúlt szezonban egyébként, a járvány ideje alatt 2008. második és kilencedik hete között a figyelőszolgálatban résztvevő orvosok a klinikai tünetek alapján a megfigyelt több mint 20 ezer betegből 868 esetben diagnosztizáltak influenzaszerű megbetegedést. A dorogi-esztergomi területeken akkor az influenza A vírust izolálták.

Forrás: www.kekduna.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=121865


[ 2008.12.04. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-