nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Nemzeti Bor Maraton oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Nemzeti Bor Maraton
KÉPEK!!! 2015. május 23 - június 3. között kerül megrendezésre a Nemzeti Bor Maraton országos rendezvénysorozat.
A cél egy olyan, Európában egyedülálló önmagában is kiemelt turisztikai vonzerőt jelentő programsorozat létrehozása, amely a magyar sport és a magyar borászati tradíciókra alapozva új „közösségi élményműfajt teremt”. Színesítve mindezzel nemzeti borászati és gasztrokultúrális hagyományainkat, sportkultúránkat és ezzel egy időben a Magyarországról alkotott képet.
A Hajósról rajtoló Nemzeti Bor Maraton teljes távján és idejében a szervezők a Leghosszabb Maraton váltó Világrekord Kísérletet tervezik. Vagyis szeretnék beállítani megszakítás nélküli futással 0-24 órában a Nemzeti Bor Maraton teljes hivatalos futószakaszán - 2573 km-en - folyamatos futásteljesítménnyel a kitűzött táv teljesítését.
A Nemzeti Bor Maraton keretein belül az ország 102 települése közötti szakaszokon zajlik a verseny, ezekre az előre meghatározott távokra lehet nevezni.
A Nemzeti Bor Maraton hivatalos weboldala, ahol a nevezéseket is fogadják:
https://nemzetibormaraton.hu
A kísérlethez eredetileg csak előre regisztrált / nevezett futók csatlakozhattak. Viszont a nagy érdeklődésre való tekintettel arra gondoltak, hogy bárki - akinek településén végighalad a Nemzeti Bor Maraton - ingyenesen beszállhat a futásba a lakóhelyének közigazgatási határain belül.
Nemzeti Bor Maraton 2015. évi hivatalos útvonalán érinti Lábatlant is. Településünkre május 28-án, csütörtökön 18 órakor érkezik a váltó. Az Arany János Iskolánál hivatalosan fogadjuk és indítjuk tovább Zsámbék felé a futókat. Aki szeretne csatlakozni a rekordkísérlethez - szívesen kísérné a hivatalos futókat a lábatlani szakaszon - kérjük, május 12-ig jelentkezzen az iskolában Schrenk Péternél, vagy a Gerenday Házban Szabó Ildikónál személyesen, e-mailben vagy telefonon.
A jelentkezőket fel kell vezetni egy regisztrációs lapra, melynek segítségével tudják nyomon követni, hogy melyik település hány fővel indult, és kik azok, akik részt vettek a rekord felállításában. Ez egyben egy verseny része is, hiszen a legtöbb futót delegáló város nyeri el a 2016-os Nemzeti Bor Maraton rajthelyszínének szerepét. Továbbá a regisztráltak által megadott e-mail címekre küldenek egy visszaigazoló levelet, amellyel el tudják fogadni az adatvédelmi nyilatkozatot azok az indulók, akik a város közigazgatási határain belül kísérik a Nemzeti Bor Maraton váltóját.
Az iskola parkolójában felállított rajthelyszínen a fent jelzett időpontban a Gerecse Borbarátok Egyesületének tagjai tartanak borkóstolót. Aki szeretne részt venni a május 30-án megrendezésre kerülő Nyitott Pincék programon, itt előre megveheti kedvezményes áron a belépőjegyet és kóstoló poharat a szombati rendezvényre.

Várunk minden jelentkezőt és érdeklődőt a Nemzeti Bor Maraton lábatlani rendezvényén.

Elérhetőségek a jelenkezéshez:

Schrenk Péter - 06-33-517-590 - schrenkpeti@gmail.com

Szabó Ildikó - 06-33-524-000 - kozossegihaz@pr.hu


[ 2015.05.28. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-