nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / NEMZETKÖZI GYERMEK-KÉPZŐMŰVÉSZETI KIÁLLÍTÁS oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
NEMZETKÖZI GYERMEK-KÉPZŐMŰVÉSZETI KIÁLLÍTÁS
A Petőfi Sándor Általános Iskolában október 14-én, kedden 18 órakor nyílik meg az a kiállítás, amelyen a a partnerintézmények (ír, német és két osztrák, köztük a testvérvárosi Rechnitz) és az iskola tanulóinak munkái tekinhetők meg. A SOCRETES/COMENIUS Iskolai Együttműködések projekt keretében egy hétig dolgoznak együtt az említett országok és a Petőfi Sándor Ált. Iskola pedagógusai.
A kiállítást megnyitja: Török István polgármester. Az írországi táblaképet avatja: Tomas O'Nidh iskolaigazgató (Carna-Írország).
Minden érdeklődőt szeretettel várunk a megnyitóra.
[ 2003.10.05. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek