nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Nemzetközi porondon a Kistérség FC oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Nemzetközi porondon a Kistérség FC
Nemzetközi porondon is bemutatkozott az Esztergomi Kistérség FC, a csapatot településünkről Kiss Gábor aljegyző képviselte.

Nemzetközi porondon is bemutatkozott az Esztergomi Kistérség FC, 2008. július 18-20-a között ugyanis Erdélyben túrázott a csapat, ahol a játékosok gálamérkőzésen mérték össze tudásukat a vendéglátó Barót együttesével. Alakulatunk ugyan kikapott, de az eredménynél ezúttal jobban számít a kapcsolatok erősítése.Hosszú utazás után ért a kistérség csapata Erdővidék központjába, Barótra (Bardocra). Az útiköltség egy részét a szponzorok, a Fazekas és Társai faipari cég és a Scanet Kft. informatikai vállalkozás biztosította, valamint a fennmaradó összeget maguk a csapattagok állták. Az érkezés után másnap a játékosok a közeli Vargyasra is ellátogatott, ahol a helyi népművészettel ismerkedhettek meg.

Ezt követően az Esztergom által vásárolt Daniel-kastélyt látogatta meg a csapat, ám nemcsak az épületet, hanem a birtok területén lévő arborétumot is megcsodálhatták kistérségünk játékosai.

A túrát követően a gálameccset visszatérve Baróton játszották le az együttesek. A kistérség játékosai hatalmas elánnal kezdtek, ám ez sem volt elég, hogy sikerrel feltartóztassák a hazai csatárokat. Egy-egy ígéretes kistérségi megindulást leszámítva a barótiak uralták a pályát, ez pedig jól látszódott a félidei eredményből is. A nagyarányú vezetést a hazaiak egyébként a romániai negyedik ligában játszó labdarúgójuknak köszönhetik. A szünet taktikai eligazítását követően kistérségünk csapata felpörgött, a második félidőben hét gólt szereztek a fiúk, azonban a házigazdák 11-7-re végül megnyerték az összecsapást.

A két együttes az összecsapás után egy helyi étteremben közös vacsorán vett részt, ahol kistérségünk nevében Szenes Lajos táti polgármester, a kistérség alelnöke, illetve Tóth Zoltán bajóti polgármester mondott köszönetet a fogadtatásért, a helyiek nevében pedig Kolumbán Sándor, Barót alpolgármestere üdvözölte a régiónkból érkezőket.


Szenes Lajos

A kistérségi csapat tagjai: Tóth Zoltán (kapus), Balogh András, Hummel Rudolf, Nagy Gyula, Ardelán Kornél, ifj. Pócsföldi József, Kiss Gábor-Lábatlan, dr. Varga Márk, Tőberling Balázs, Varga László, Sztojka Gusztáv, Bodnár Mihály, Merényi Tamás, Kiss Tamás, Sági Szabolcs

Az Esztergomi Kistérség FC gólszerzői: Kiss Gábor (3), Sági Szabolcs (2), Ardelán Kornél és Hummel Rudolf (büntetőből).

Legközelebb 2008. július 27-én délután öt órakor a kistérségi polgármesterek csapata játszanak barátságos labdarúgó-mérkőzést a Roma FC-vel Pilismaróton. A programot a Vertigo együttes koncertje zárja.

 

forrás: www.hidlap.net

foto:kg


[ 2008.07.26. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
Szenes Lajos
Vargyas-Daniel kastély
Bardócz
Mérkőzés után