nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Nincs áram a gyárban oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Nincs áram a gyárban
Kikapcsolták az áramot a lábatlani Piszke Papírgyárban - Áll a munka a lábatlani Piszke Papír Zrt.-nél.

Kikapcsolták az áramot a lábatlani Piszke Papírgyárban

Áll a munka a lábatlani Piszke Papír Zrt.-nél. Rádiónkat a cég dolgozói tájékoztatták arról, hogy az üzemben kikapcsolták az áramot. A Papírgyár vezetősége többszöri hívásra sem veszi fel a telefont. A korábban kiderült leépítésekről sem nyilatkozik senki.

Minden harmadik embert elküldenek megyénkben a Piszke Papírtól. A lábatlani gyár 431 dolgozójából két lépcsőben, összesen 147 embert bocsátanak el. A cégnél csak annyit mondtak, "bizonyos tevékenységeket csökkenteni kell, hogy profitábilis maradjon a vállalat". A cég első lépcsőben már 104 fő leépítését bejelentette az esztergomi munkaügyi központban.

[ 2008.11.14. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-